EthanTr Arsenal Tröja Layne

liverpool tröjaJones är ute av kontrakt med Rapids och flytten rensar vägen för honom att förhandla om en ny affär med LA.
I gengäld fick Rapids galaxens toppval i 2017 MLS SuperDraft och allmänna allokerings pengar.
Den 35-årige tillbringade mest av sin karriär i Tyskland, med stints på Eintrancht Frankfurt, Bayer Leverkusen och Schalke, och sedan han endast flyttat till MLS 2014, är han inte berättigad till fri byrå inom ligan.
LA Galaxy Everton Tröja president Chris Klein bekräftade ESPN FC på lördag att laget hade hållit förhandlingar med Jones.
Jermaine Jones var begränsad av skador i sin en säsong med Colorado Rapids.
Jones spelade två årstider med New England Revolution innan han flyttade till Colorado 2016 när han hjälpte Rapids att slutföra en fin vändning som såg dem avsluta andra i Western Conference.
Han var i en liknande situation för ett år sedan, när hans kontrakt med New England Revolutionen löpte ut. Han undertecknade Ajax Tröja slutligen en ettårig affär som såg honom ta en massiv lönedel från $ 3. 052 miljoner i garanterad ersättning som han gjorde 2015, till 650. 000 dollar förra året.
Jones handlades sedan till Rapids där skador och en sexspelsspänning för att starta säsongen begränsade honom till 13 liga och playoff-framträdanden.
Han har tjänat 67 caps med USA, däribland fyra vid världscupen 2014.

FlorineFk maglie calcio a poco prezzo ElsaDibel
AlvaRosen maglie calcio MathiasPr
DanBrantu Fodboldtrøjer Børn HalleyWin
TimmyAju maglie calcio poco prezzo RobinOver
ElvaBctze Billige Fodboldtrøjer SilkeBend
GastonRym fotbollströjor barn JimmieKor